Week-end negru pe litoral: un tânăr şi doi fraţi au murit înecaţi

Week-end negru pe litoral: un tânăr şi doi fraţi au murit înecaţi

Imagini din timpul unei operaţiuni de salvare pe plaja din Eforie

Doi adolescenţi şi un tânăr au murit în acest weekend după ce au ignorat sfaturile salvamarilor şi au intrat în mare. Alţi patru se zbat între viaţă şi moarte la spital.

Ştiri pe aceeaşi temă

Marian Silviu Iosif, de 32 de ani, din Dâmboviţa, a murit înecat, trupul său fiind găsit după multe ore de căutări. Tânărul, care se afla în vacanţă în Olimp împreună cu familia, a observat că doi copii nu reuşesc să iasă la mal. A reuşit să-i salveze, însă curenţii au fost prea puternici şi el nu a mai reuşit să iasă la mal.  
 
Doi părinţi sunt în stare de şoc după ce ambii lor copii, Gabi şi George N., de 17, respectiv 18 ani, au murit înecaţi în Marea Neagră, în staţiunea Mamaia. Cei doi fraţi, care lucrau pe timpul verii la un restaurant din staţiune, au plecat să facă o baie în mare. 
 
Din cauza curenţilor puternici, nu s-au mai putut întoarce la mal. Un al treilea băiat din grupul lor a încercat să-i salveze, dar era prea târziu şi valurile prea puternice. Cu ajutorul altor turişti a reuşit să-l aducă pe unul dintre fraţi la mal, care era inconştient şi care a murit la scurt timp. Celălalt a fost scos fără suflare din mare. 
 
De la începutul sezonului estival, 16 oameni au murit înecaţi în Marea Neagră. Anul trecut, în aceeaşi perioadă, s-au înregistrat 32 de decese. 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: