VIDEO Furt de lemne din aria protejată Cheile Dobrogei. Un individ a fost filmat când tăia copacii cu drujba

VIDEO Furt de lemne din aria protejată Cheile Dobrogei. Un individ a fost filmat când tăia copacii cu drujba

Individul a apucat să doboare doi pomi. FOTO Claboo Media

Rezervaţia Cheile Dobrogei are şi ea duşmanii ei. Un individ înarmat cu o drujbă s-a dus să-şi facă singur rost de lemne din păduricea aflată în aria protejată. Prins în flagrant, bărbatul a vrut să-l lovească pe cameramanul amator şi apoi a fugit cu maşina pe câmp

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii constănţeni sunt acum în cautarea unui individ care a tăiat cu drujba mai mulţi copaci.  

Descoperirea a fost făcută de Bogdan Dumitru, managerul Claboo Media, o firmă specializată în filmări cu drona. El a declarat pentru Adevărul că se întorcea de la o filmare din zona Cheile Dobrogei. Când a trecut pe lângă păduricea aflată în Aria Protejată el a văzut un autoturism de culoare albă parcat între copaci. 
 
Bogdan a parcat maşina imediat şi s-a apropiat cu camera video pornită de bărbatul care îşi vedea nestingherit de tăiatul copacilor. Individul, ajutat de o drujbă, tăiase deja doi arbori şi aşezase lemnele în portbagajul autoturismului. 
 
În momentul în care a fost întrebat ce caută acolo, bărbatul s-a urcat în maşină şi a încercat să-l lovească pe cameraman într-o încercare disperată de a-şi face urma pierdută. A evitat impactul în ultimul moment atunci când a văzut că este filmat. 
 
Autoturismul folosit de hoţul de lemne este un Ford de culoare albă înmatriculat în Bulgaria, cu numărul TX 0406 XH. Individul a fost apoi urmărit de managerul Claboo Media. El a încercat să scape şi a luat-o pe câmp, în loc să urmeze drumul judeţean. 
 
Incidentul a fost raportat de Bogdan Dumitru la Poliţie. Oamenii legii vor analiza imaginile şi încearcă să-l găsească pe hoţul de lemne. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările