Tatăl vitreg al Cătălinei Ponor, plasat sub control judiciar. A lovit doi poliţişti locali

Tatăl vitreg al Cătălinei Ponor, plasat sub control judiciar. A lovit doi poliţişti locali

Poliţia Locală Constanţa foto: Primăria Constanţa

Bărbatul a fost iniţial reţinut pentru 24 de ore, apoi a fost plasat sub control judiciar pentru o perioadă de 6o de zile.

Ştiri pe aceeaşi temă

Florin Bărbascu, tatăl vitreg al Cătălinei Ponor, a fost plasat sub control judiciar pentru 30 de zile.Măsura a fost luată după ce bărbatul a agresat doi poliţişti locali din municipiul Constanţa.

Sâmbătă, 6 martie, Florin Bărbascu se îndrepta către sala de fitness „Cătălina Ponor Body Fit”, pe care fosta gimnastă a deschis-o în municipiul Constanţa.  Florin este administratorul acestei afaceri.

Deoarece a intrat cu maşina pe contrasens, pe o stradă cu sens unic, tată gimanstei a fost urmărit de un echipaj al poliţiei locale. Când i s-a cerut să se legitimeze, acesta a încercat să intre în clădirea unde este sala de fitness, apoi i-a lovit cu pumnul pe cei doi agenţi de poliţie.

Anchetatorii au stabilit că în data de 6 martie, în jurul orei 9.00, B. F. a lovit cu pumnul doi poliţişti locali care încercau să-l imobilizeze, după ce în prealabil a refuzat sa se legitimeze, în timp ce încerca să între în incinta sălii de fitness aflata pe strada Gheorghe Dima nr. 2. Poliţiştii au fost transportaţi la spital, ambii necesitând 3 – 4 zile de îngrijiri medicale, spun jurnaliştii Focus Press.

Florin Bărbescu a fost reţinut, apoi fiind plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

Citeşte şi:

Cătălina Ponor a îmbrăcat costumul tradiţional din Dobrogea, pentru o sesiune foto lansată de 1 Decembrie

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările