Semafoare cu inimioare de Valentine’s Day şi Dragobete

Semafoare cu inimioare de Valentine’s Day şi Dragobete

FOTO: Primăria Constanţa

Toate semafoarele amplasate pe unul dintre cele mai importante bulevarde ale oraşului vor avea inimioare la culoarea roşie. Administraţia locală vrea să fie „în ton” cu Dragobetele şi Ziua Îndrăgostiţilor.

„În luna februarie, în care îndrăgostiţii sărbătoresc atât Valentine’s Day cât şi Dragobetele, semafoarele din Constanţa sunt în ton cu această perioadă”, anunţă primăria municipiului Constanţa.

De miercuri, 13 februarie, SC Confort Urban, societatea comercială a primăriei, a montat în locul luminii de culoare roşie o inimioară, care va fi păstrată până la sfârşitul lunii februarie.

„Acest semn va fi văzut de conducătorii auto la semafoarele de pe întreg bulevardul Tomis, de la intrarea în oraş, până la intersecţia cu bulevardul Ferdinand.

Recomandăm conducătorilor auto să ţină cont de faptul că inimioara înlocuieşte semnul STOP şi să nu se aventureze să treacă pe culoarea roşie a semaforului”, mai spun reprezentanţii primăriei.

Pe aceeaşi temă:

Zona peninsulară a Constanţei devine pietonală. În ce condiţii va fi permis accesul auto

Primăria amenajează noi locuri de parcare în oraş pe locul unor garaje demolate


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: