Proteste la Constanţa. Un tânăr a fost reţinut de jandarmi VIDEO

Proteste la Constanţa. Un tânăr a fost reţinut de jandarmi VIDEO

Captură video

A patra seară de proteste la Constanţa. Zeci de persoane, în special tineri, s-au adunat în faţa Prefecturii din Constanţa.

A patra seară de proteste la Constanţa a început cu un incident. Jandarmii l-au culcat la pământ şi încătuşat pe unul dintre tinerii sosiţi în faţa Prefecturii.

De asemenea, protestatarii susţin că Jandarmeria îi opreşte pe oameni să vină la manifestaţie.

„Sunt măsuri preventive şi le explicăm oamenilor că siguranţa lor este prioritatea noastră. Este prioritar pentru noi să ajungă acasă, în siguranţă. Nu le interzicem protestatarilor să vină la protest. Înainte de începerea adunării publice, colegii mei au acţionat pentru a le explica măsurile preventive. Persoanele au fost informate în scop preventiv, pentru a nu deţine arme albe”, a declarat Răzvan Ivan, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei.

În această seară, de la ora 19.00, protestatarii vorpleca în marş pe ruta Prefectură - bulevardul Ferdinand - 1 Decembrie, apoi către Gara - bulevardul 1 Mai vechi - Poarta 6, apoi se vor întoarce pe fostele linii de tramvaie, vor urca pe podul de la Doraly - Strada Pandurului - Strada Liliacului - Bulevardul Aurel Vlaicu - Pod Cora - I.C. Brătianu - Şcoala 8 - I.L. Caragiale - Casa de Cultură iar în final se vor întoarce la Prefectura, pe strada I.Gh. Duca.

Oamenii protestează faţă de măsurile impuse de Guvern pentru combaterea răspândirii COVID-19, pentru deschiderea unor sectoare de activitate, precum HORECA, dar şi faţă de partidele aflate la conducerea ţării.

VIDEO

Citeşte şi:
 

Organizatorul protestelor de la Constanţa, criză de plâns în direct pe Facebook. „Mama mea e disperată, mă sună acum” VIDEO

Strigătul disperat al unui tânăr către manifestanţi: „Tata a murit de COVID şi voi protestaţi?” VIDEO

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările