O nouă cursă specială a aterizat la Constanţa. O parte dintre pasageri vor fi duşi în spaţii de carantinare din Tulcea

O nouă cursă specială a aterizat la Constanţa. O parte dintre pasageri vor fi duşi în spaţii de carantinare din Tulcea

Miercuri seară, în jurul orei 19.30, pe Aeroportul Internaţional "Mihail Kogălniceanu" Constanţa, a aterizat un nou avion din Italia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Zborul face parte din transporturile umanitare organizate de Ministerul Afacerilor Externe. Aşa cum s-a întâmplat şi la precedentele aeronave, toţi pasagerii, în acest caz 187, parcurg paşii obligatorii din triajul epidemiologic.
 
Prefectul Constanţei George Niculescu a spus că „Pentru acest transport, ţin să-i mulţumesc personal colegului meu, Prefectul de Tulcea, dl. Alexandru-Cristian Iordan, care şi-a arătat sprijinul ferm pentru noi, în sensul că o parte dintre pasageri (100 la număr), vor fi duşi într-un centru de carantinare din Tulcea. Decizia a fost luată după consultări pe care le-am avut atât cu Prefectul de Tulcea, cât şi cu Ministrul de Interne, dl. Marcel Vela. Lupta împotriva COVID-19 este un test de unitate pentru noi toţi, iar prin faptul că am găsit sprijin la Tulcea, este o dovadă clară că, prin solidaritate, vom găsi mereu cele mai bune soluţii.
 
Ceilalţi 87 de români repatriaţi vor fi duşi la un centru de carantinare din judeţul Constanţa, acolo unde vor rămâne, sub paza jandarmilor constănţeni, pentru următoarele 14 zile“.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: