Nicuşor Constantinescu va da în judecată Clinica Johns Hopkins

Nicuşor Constantinescu va da în judecată Clinica Johns Hopkins

Nicuşor Constantinescu se află în continuare în America.

Nicuşor Constantinescu va da în judecată Clinica Johns Hopkins din SUA, acolo unde a fost operat de cancer la prostată. În urma acestei intervenţii chirurgicale preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Constanţa a suferit o infecţie care nu s-a vindecat până în prezent.

Ştiri pe aceeaşi temă

Avocatul lui Nicuşor Constantinescu, Marius Mocanu, a anunţat joi, că au început demersurile pentru acţionarea în instanţă în SUA a clinicii respective. “Au început demersurile de acţionare în instanţă în Statele Unite ale Americii ale Clinicii Johns Hopkins din Baltimore care a efectuat intervenţia chirurgicală iniţială şi care a cauzat această infecţie. Din 12 aprilie şi până în prezent, infecţia nu s-a vindecat, ci s-a agravat din ce în ce mai mult”, a declarat Marius Mocanu.

Avocatul a spus că infecţia a fost tratată cu medicamente timp de mai multe luni fără să se vindeca şi din acest motiv medicii iau în calcul să facă o nouă operaţie pentru îndepărtarea acesteia. Marius Mocanu a menţionat că starea de sănătate a lui Nicuşor Constantinescu este în continuare gravă.

Preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Constanţa va afla pe 15 septembrie dacă rămâne şi cu cel de-al doilea mandat de arestare preventivă, emis de Tribunalul Constanţa la începutul lunii septembrie. La dosar au fost depuse noi documente medicale şi înscrisuri care arată unde locuieşte Nicuşor Constantinescu în SUA tocmai pentru a nu se mai spune că s-ar ascunde sau sustrage cercetărilor judiciare, a menţionat avocatul Marius Mocanu. 

Vă mai recomandăm:

Ministrul Justiţiei, somat de PDL Constanţa să clarifice situaţia lui Nicuşor Constantinescu

Ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc, despre Nicuşor Constantinescu: „Evident că avem informaţii unde este persoana. Procedura de extrădare este nepublică”
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: