Magistrala Bucureşti-Constanţa a fost redeschisă. Toate trenurile de călători spre şi dinspre litoral circulă normal după ce un tren de marfă a deraiat

Magistrala Bucureşti-Constanţa a fost redeschisă. Toate trenurile de călători spre şi dinspre litoral circulă normal după ce un tren de marfă a deraiat

Magistrala Bucureşti - Constanţa a fost blocată după ce cinci vagoane ale unui tren de marfă au deraiat la intrarea în staţia Feteşti.

Magistrala Bucureşti – Constanţa a fost redeschisă, iar toate trenurile de călători spre şi dinspre litoral circulă, începând cu ora 2.30, pe ruta directă, a anunţat Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA. La Feteşti, unde cinci vagoane ale unui tren de marfă au deraiat, traficul e redirecţionat pe un singur fir.

Echipele de intervenţie ale CFR SA au reuşit până acum să repună pe şină toate cele 5 vagoane deraiate şi, de asemenea, să termine lucrările de reparaţii la linia de cale ferată, inclusiv la firul de contact, cel care asigură alimentarea locomotivelor cu energie electrică. Însă, unele intervenţii în zona deraierii sunt încă în desfăşurare.

Magistrala Bucureşti - Constanţa a fost blocată după ce cinci vagoane ale unui tren de marfă au deraiat la intrarea în staţia Feteşti, potrivit Digi24. 

După traversarea rutelor deviate (Feteşti – Ţăndărei – Făurei – Buzău – Ploieşti şi respectiv Feteşti – Ţăndărei – Slobozia – Ciulniţa.), trenurile şi-au continuat deplasarea către destinaţiile finale, cu întârzieri de aproximativ 3 ore.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările