Carte de condoleanţe în memoria Regelui Mihai I, deschisă la Constanţa

Carte de condoleanţe în memoria Regelui Mihai I, deschisă la Constanţa

Cartea este deschisă până pe 16 decembrie                                     FOTO Călin Gavrilaş

Constănţenii pot semna în cartea de condoleanţe deschisă în memoria Regelui Mihai I, începând de joi, 7 decembrie, până pe 16 decembrie. Cartea cu toate mesajele va fi transmisă Casei Regale.

Ştiri pe aceeaşi temă

O carte de condoleanţe la moartea Regelui Mihai a fost deschisă joi, 7 decembrie, la sediul PNŢCD din Constanţa, bulevardul Ferdinand 49. Doritorii pot semna zilnic în ea, între orele 10.00-18.00, până pe data de 16 decembrie.

Adrian Ţapliuc, preşedintele PNŢCD Constanţa a declarat că mesajele vor fi transmise Familiei Regale după închiderea cărţii.

„Omagiu pios Regelui Mihai. Se va vorbi la trecut despre el şi istoria va demonstra pe viitor cine a fost cu adevărat”, este primul mesaj scris în carte.

Şi Adrian Ţapliuc a ţinut să transmită că „S-a încheiat o pagină de istorie a României. Este un moment trist pe care toţi românii trebuie să-l respecte. Dumnezeu să-l ierte pe Majestatea Sa Regele Mihai I al României”.

Pe aceeaşi temă:

Regele Mihai a murit. „Ce-ar fi fost dacă în 1990 Regele ar fi venit la putere în ţara noastră”

Codul prin care Regele Mihai a anunţat telefonic lovitura de palat de la 23 August 1944. Mareşalul Ion Antonescu trebuia arestat pentru că-i era fidel lui Hitler

 

citeste totul despre: