Începe „Litoralul pentru toţi”. Unde te poţi caza cu 40 de lei pe noapte

Începe „Litoralul pentru toţi”. Unde te poţi caza cu 40 de lei pe noapte

Turist pe plajă foto: Călin Gavrilaş

Peste 50 de hoteluri pun la dispoziţie aproximativ 4.000 de locuri de cazare pe noapte. În cadrul programului „Litoralul pentru Toţi”, tarifele pornesc de la 40 de lei pe noapte

Ştiri pe aceeaşi temă

Românii pot petrece un sejur pe litoralul românesc cu tarife pornind de la 40 de lei pe noapte prin programul” Litoralul pentru Toţi”, care se desfăşoară în perioada 21 mai – 20 iunie 2021, anunţă Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR).

Până în prezent, un număr de 54 de hoteluri din toate staţiunile de pe litoralul românesc al Mării Neagre vor participa la acest program, punând la dispoziţia turiştilor aproximativ 4.000 de locuri de cazare pe noapte.
 
Românii care merg în staţiunile romaneşti de la Marea Neagră până pe 20 iunie se pot caza cu tarife reduse, plătind de la 40 de lei de noapte prin programul "Litoralul pentru toţi", aflat la a 38-a ediţie şi lansat de Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc.
 
“În ciuda dificultăţilor pe care le întâmpină sectorul turistic, puternic afectat de efectele economice provocate de apariţia virusului Sars-Cov-2, continuăm tradiţia instituită în urmă cu 19 ani de a oferi tuturor românilor posibilitatea de a petrece o vacanţă la malul mării la tarife mult reduse. În ultimii nouă ani am făcut tot posibilul să menţinem aceleaşi tarife la pachetele turistice oferite, ceea ce reprezintă un efort suplimentar din partea tuturor unităţilor de cazare participante”, afirmă Dragoş Răducan,  Prim-Vicepreşedintele Executiv FPTR.
 
Tarifele prin programul “Litoralul pentru Toţi” sunt cu până la  65% mai mici faţă de cele din vârf de sezon. Tariful pentru o noapte de cazare începe de la 40 de lei, cel mai ieftin pachet fără mic dejun poate fi achiziţionat la un hotel de 3 stele din staţiunea Neptun si costă 80 lei/noapte pentru 2 persoane.
 
La polul opus, se află staţiunea Mamaia, unde la un hotel de 4 stele 2 persoane vor plăti pentru un sejur de minimum 5 nopţi, care include cazare cu servicii de masă ultra all-inclusive, 520 lei/ noapte .
 
Turiştii care vor să se cazeze în staţiunea Eforie Nord beneficiază de tarife pornind de la 85 lei/noapte pentru 2 persoane, pachete de minimum 4 nopţi.
 
Programul "Litoralul pentru Toţi" se află la ediţia cu numărul 38 şi este singurul program social din România susţinut integral de mediul de afaceri, respectiv de patronatele hoteliere autohtone.
 
Sejururile pot fi achitate şi cu vouchere de vacanţă de către cei care nu le-au consumat încă. Rezervările se pot face atât direct, la hotel, cât şi prin intermediul agenţiilor de turism.
 
Citeşte şi:

Pescador dispărut în Marea Neagră. Trei morţi au fost scoşi de valuri la mal

Copil de 10 ani, agresat într-un parc. Poliţia a fost chemată de unul dintre părinţi

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările