VIDEO Ursoaică şi puiul ei, aproape călcaţi cu maşina pe un drum din Covasna. „Mi se pare că a vrut să-i lovească”

VIDEO Ursoaică şi puiul ei, aproape călcaţi cu maşina pe un drum din Covasna. „Mi se pare că a vrut să-i lovească”

Şoferul trage de volan spre ursoaică. FOTO: captură video

O ursoaică şi puiul ei sunt aproape călcaţi cu maşina de un şofer nervos pe un drum din Covasna, în zona complexului turistic Balvanyos Resort. Filmarea a fost comentată de peste 200 de persoane, majoritatea criticându-l dur pe bărbatul aflat la volan.

Ştiri pe aceeaşi temă

Clipul urcat pe grupul Info Trafic 24 prezintă o scenă greu de imaginat: o ursoaică şi puiul ei, aflaţi pe un drum care traversează o pădure din Covasna, sunt aproape loviţi de un autoturism care venea din curbă. Internauţii au comentat intens pe marginea filmării, din cauza faptului că la un moment-dat şoferul trage de volan spre ursoaică, dând impresia că vrea s-o calce cu maşina.
 
 
 Cei mai mulţi comentatori îl critică sever pe şofer:   
 
„Poate l-a şters foarte puţin, nicidecum nu asta era problema. Acel gest, acel reflex al lui de a trage intenţionat pe ceva/cineva, aia e problema. A avut un moment de furie? Ce anume ar fi putut să-i provoace acea furie? In cazul acesta ar trebui sa i se suspende dreptul de a conduce, daca aşa reacţionează la furie”, a scris Andrei.
 
„În cazul ăsta , chiar nu poţi spune că "ţii cu ursul"..... Chiar ţi se pare că reacţia cretinului este de a -i alunga de pe drum????? Mie chiar mi se pare că a vrut să îi lovească.... De ce nu a făcut-o??? Pentru că instant, s-a gândit la avariile maşinii şi i-a mai văzut şi pe cei care opriseră (care şi filmau), care l-ar fi putut "da in gât" că a procedat ca un cretin...”, arată Marius. 
 
Alţi internauţi susţin că şoferul a acţionat din instict, fără a dori să facă rău urşilor. 
 
„Şi nu cred ca intenţia ăluia era de a da în urs şi să isi facă maşina praf.. sunt 100% convins ca intenţia lui era doar de a-l speria pe urs şi a-l face să se tragă de pe drum”, spune  Gabi.
 
„Puneţi-vă şi voi în locul lui...trecea cu 50 km/h şi i-au apărut în faţă doi urşi forţandu-l să puna frâna bruscă..eu cred ca exageraţi..pe bune oameni buni in comentarii sunt injurii fara rost si chestii de genu torturat şi trimis la puşcarie??”, e de părere Cristian. 
 
Citeşte şi
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: