VIDEO Inconştienţă la volan: un clujean a fost filmat în timp ce conduce cu fetiţa în braţe şi o lasă să se joace cu volanul

VIDEO Inconştienţă la volan: un clujean a fost filmat în timp ce conduce cu fetiţa în braţe şi o lasă să se joace cu volanul

Bărbatul a lăsat-o pe fetiţă să se joacă cu volanul autoturismului. FOTO: Captura video

Un clujean a fost filmat în timp ce conducea maşina şi îşi ţinea în braţe fetiţa de doar câţiva ani,  lăsând-o să se joace cu volanul. Poliţia l-a identificat şi l-a invitat să dea explicaţii.

Imaginile au fost postate pe Facebook chiar de şofer cu un scurt comentariu: „Copilotul meu”.
În clip se poate observa cum şoferul aflat la volanul unui autoturism Audi o ţine pe fetiţă în braţe, neglijând să fie atent la drum. La un moment dat, acesta chiar îşi ia mâinile de pe volan pentru a o ajuta pe aceasta să nu cadă. 
„Ce ai făcut? Uită-te la drum. Prinde volanul şi condu”, îi spune, amuzat, bărbatul. 
Poliţiştii clujeni au declarat pentru Mediafax că s-au autosesizat şi l-au identificat pe conducătorul autoturismului. Bărbatul de 34 de ani din comuna Călăraşi, judeţul Cluj, a fost invitat la sediul Poliţiei Turda pentru clarificarea situaţiei, urmând a se luate măsurile legale ce se impus, au precizat reprezentanţii IPJ. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: