VIDEO A fost prins cel mai mare spărgător de locuinţe din Transilvania. Are zeci de furturi săvârşite

VIDEO A fost prins cel mai mare spărgător de locuinţe din Transilvania. Are zeci de furturi săvârşite

Imagine cu ce au recuperat poliţiştii  FOTO: IPJ Cluj

Un bărbat din Cluj-Napoca, urmărit naţional şi internaţional pentru furt, a fost depistat marţi, 8 ianuarie. Omul este cunoscut drept cel mai mare spărgător de locuinţe din zona Transilvaniei. Prin 2002-2003 avea probate circa 70 de furturi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit unui comunicat al reprezentanţilor IPJ Cluj, un bărbat, urmărit naţional şi internaţional pentru furt, a fost prins marţi, 8 ianuarie, pe o stradă din Cluj-Napoca de poliţişti din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale, al Poliţiei Cluj-Napoca, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale.

„Bărbatul în vârstă de 54 de ani, din Cluj-Napoca, a fost depistat pe strada Bucureşti, din Cluj-Napoca, de către poliţişti. Asupra lui a fost găsit un rucsac în care se găseau unelte, folii aluminiu, potoarcă şi alte bunuri care se folosesc la pătrunderea prin efracţie în locuinţe“, precizează reprezentanţii IPJ Cluj.

Pe numele bărbatului erau emise două mandate de executare a unor pedepse privative de libertate. Prima - o condamnare la 2 ani, 6 luni şi 934 zile închisoare pentru furt calificat; iar a doua - 1 an şi 934 zile închisoare, pentru furt. Mandatele au fost emise în anii 2017, 2018, de către Judecătoriile Dej şi Cluj-Napoca.

Din 2002 şi 2003, oamenii legii au deja probate 60-70 de furturi ale acestui individ.

„Acelaşi bărbatul este cercetat, în prezent, pentru comiterea infracţiunii de tentativă la furt calificat, în formă continuată, după ce, în luna decembrie 2018, ar fi încercat să pătrundă în mai multe locuinţe de pe strada Eugen Ionesco, din Cluj-Napoca, în scopul sustragerii de bunuri“, mai precizează poliţiştii.

Bărbatul a fost dus şi închis la Penitenciarul din Gherla.   

Mai puteţi citi:

Cinci răniţi într-un accident rutier din apropierea Clujului. Maşina s-a oprit într-un şanţ

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: