VIDEO Moarte stupidă. O femeie de 89 de ani, din Dej, a murit după ce a trecut maşina de gunoi peste ea

VIDEO Moarte stupidă. O femeie de 89 de ani, din Dej, a murit după ce a trecut maşina de gunoi peste ea

Gunoi  FOTO: arhiva Adevărul

O bătrână şi-a pierdut viaţa, sâmbătă, 9 mai, după ce a fost acroşată de maşina de gunoi şi şoferul, nevăzând-o, a trecut peste ea cu camionul. Martorii zic că femeia se întorcea de la cumpărături şi că nu ar fi avut probleme de sănătate.

Ştiri pe aceeaşi temă

O femeie de 89 de ani, din Dej, a murit, sâmbătă, 9 mai, în urma unui incident neobişnuit. Maşina care aduna gunoiul pe strada ei, stradă numită Orizont, a acroşat-o, şoferul nu a văzut-o şi a trecut cu maşina peste ea. Martorii, citaţi de dejeanul.ro, spun că se întorcea de la cumpărături şi că din pricina aglomeraţiei de pe stradă a fost acroşată de camionul de gunoi, şoferul n-a văzut-o şi a trecut cu maşina peste ea. Femeia, potrivit cunoscuţilor ei, nu ar fi suferit de vreo boală şi nu era genul care să stea în casă, ci îşi făcea cumpărături singură, se întâlnea cu cunoscuţi.

La 112 au sunat angajaţii firmei de gunoi, dar medicii n-au mai putut face nimic. Doctorii au declarat decesul şi l-au dus la spital pe şoferul maşinii de gunoi în stare de şoc.

Mai puteţi citi:

Doi copii cu arsuri de gradul III şi IV pe corp au fost duşi la Bucureşti cu avion militar. Un adolescent de etnie romă i-a salvat de la moarte

Tragedie de 1 Mai. O plimbare cu un vehicul off-road improvizat i-a fost fatală unei tinere din judeţul Cluj
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările