Universitatea din România care se promovează la Budapesta

Universitatea din România care se promovează la Budapesta

Studenţi FOTO UBB

Între 18 şi 20 ianuarie 2018 se va desfăşura, pentru al şaselea an consecutiv, Târgul Internaţional Educatio la Budapesta.

Ştiri pe aceeaşi temă

Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj va fi prezentă de joi, 18 ianuarie, şi până sâmbătă inclusiv, 20 ianuarie, la Târgul Internaţional Educatio, desfăşurat la Budapesta.

Este pentru al şaselea an consecutiv când universitatea clujeană participă la târgul din capitala Ungariei.

La manifestare, reprezentanţii UBB vor oferi informaţii legate de admitere, ofertele educaţionale şi viaţa studenţească din Cluj-Napoca.

„La evenimentul ajuns la cea de-a XVIII-a ediţie sunt aşteptaţi aproximativ 40.000 de vizitatori, elevii de liceu sau studenţii din anii terminali, profesorii şi părinţii având posibilitatea de a se întâlni cu reprezentanţii celor peste 50 de universităţi participante din Ungaria şi din străinătate, care le vor oferi  informaţii legate de specializări, cursuri de formare, criterii de admitere sau oportunităţi de carieră“, precizează cei de la universitate.

În anul I la UBB învaţă aproape 200 de studenţi din Ungaria.
 

Mai puteţi citi:

Curs în premieră realizat de două companii de IT şi predat la o universitate din România

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările