Thomas Anders şi Modern Talking, la Cluj. Uimit de efectul pe care-l are muzica sa asupra oamenilor: „Îmi lipsesc diferenţele culturale“

Thomas Anders şi Modern Talking, la Cluj. Uimit de efectul pe care-l are muzica sa asupra oamenilor: 
	
	
	


„Îmi lipsesc diferenţele culturale“

Thomas Anders la Cluj

Artistul Modern Talking va concerta împreună cu trupa Modern Talking marţi seara, 27 septembrie, de la ora 20.00, la Sala Polivalentă din Cluj. Acesta a declarat, într-o conferinţă de presă, că are circa 70 de spectacole pe an şi că în urma mărturisirilor oamenilor a conştientizat că muzica sa are un impact puternic asupra oamenilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Sunt bucuros că sunt aici şi abia aştept concertul de diseară. Am mai fost aici - n. .r. la Cluj - dar nu-mi aduc aminte când. Călătoresc mult. Sunt convins că diseară va fi un spectacol grozav, multe cântece, multe hituri“, a declarat Thomas Anders la Cluj, în cadrul unei conferinţe de presă.

Cariera sa a început înainte de era digitală şi povesteşte că azi muzica a devenit un limbaj internaţional.

Pe atunci - n. r. anii 80 - nu ştiam ce impact are muzica noastră, eram faimoşi, vindeam multe discuri. Dar, în urmă cu 15 ani, când am început să concertăm în Estul Europei au venit oameni să-mi spună «mi-aţi schimbat viaţa, cu muzica voastră am început o nouă viaţă». Nu am ştiut că i-am atins atât de tare pe spectatori, că muzica noastră a fost aşa puternică pentru ei. (...) A fost neaşteptat. (...) Prima dată când am concertat la Moscova am observat că oamenii sunt timizi. La fel şi când am concertat prima dată în Asia, lumea era foarte politicoasă. Dar azi lumea se distrează, iubeşte muzica, dansul, oamenilor le place să asculte muzica (...) Într-un fel e grozav, dar într-altul îmi lipsesc puţin diferenţele culturale“, a afirmat artistul german.

Acesta mărturiseşte că nu a ascultat muzica niciunui artist român, dar că i-a plăcut o piesă a lui Justin Timberlake. „Chiar i-am spus soţiei mele «ascultă această piesă pentru că va fi un hit: Justin Timberlake, «Can’t stop the feeling». Auzi cântecul şi ştii din secunda următoare că va fi ceva mare. Este perfect, fără greşeală“, a mai spus Thomas Anders. 

Acasă spune că nu obişnuieşte să cânte - l-ar întreba soţia dacă e cumva plictisit. Acasă îi place să asculte muzică de relaxare, ambientală, lounge.

La finalul conferinţei, artistul a scris un mesaj pentru toţi fanii săi din România, alături de semnătura sa - asta deoarece nu va acorda autografe la sfârşitul concertului: „For all my fans in Cluj, all the love“/„Cu toată dragostea pentru toţi fanii mei din Cluj“.

Modern Talking e o trupă creată în 1983, în Germania din Thomas Anders şi Dieter Bohlen. Cei doi s-au despărţit în 1987, s-au reunit în 1998 şi au cântat până în 2003. Dintre hiturile formaţiei amintim: „No Face, No Name, No Number“, „You’re My Heart, You’re My Soul”, „Cheri, Cheri Lady“, „Brother Louie“, „Sexy, Sexy Lover“, „Only Love can Break Your Heart“.

Recomandările organizatorilor

Organizatorii concertului, Backstage Production Cluj, anunţă că accesul în Sala Polivalentă a început de la ora 18.00 şi le recomandă să vină în jurul orie 19.00 ca să evite aglomeraţia.

Aceştia au pregătit şi câteva recomandări pentru public:

 • În ziua de 27 septembrie, pentru a evita specula, se vor putea achiziţiona bilete şi la Casa de Bilete a Sălii Polivalente, care va fi deschisă până la ora 20:00. Nu cumpăraţi bilete de la vânzători neautorizaţi!
 • Concertul va începe la ora 20:00 şi va avea o durată de 100 de minute, fără pauză.
 • Vă încurajăm să folosiţi transportul în comun sau să veniţi la concert pe jos, însă în cazul în care veniţi cu maşina veţi avea la dispoziţie trei parcări: parcarea Sălii Polivalente, cu 430 de locuri gratuite, parcarea Cluj Arena cu 350 de locuri, la preţul de 1 leu/oră, respectiv parcarea Sălii Sporturilor “Horea Demian”, care are 300 de locuri gratuite.
 • Accesul în Sala Polivalentă este interzis cu umbrele, brichete, băutură şi/sau mâncare, recipiente din sticlă, obiecte contondente sau considerate periculoase (cuţite, bricege, lanţuri, bastoane, bâte, arme de foc, praştii, etc), laser pointer, arme de orice fel, materiale explozive sau incendiare, substanţe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant, dispozitive pentru şocuri electrice.
 • Oricare din obiectele menţionate ca fiind strict interzise vor fi reţinute de către agenţii VIP Guard Security şi depozitate în holul de la intrare, putând fi recuperate la plecare. Organizatorii evenimentului nu îşi asumă răspunderea pentru eventuala dispariţie a obiectelor.
 • În zona VIP au acces doar sponsorii şi partenerii evenimentului. Nu s-au pus în vânzare bilete în acest sector
 • În incinta Sălii Polivalente sunt amenajate baruri unde se vor servi băuturi alcoolice şi nonalcoolice.
 • Fumatul este interzis în Sala Polivalentă. Vor fi amenajate locuri de fumat în aer liber, locuri spre care veţi fi ghidaţi de indicatoare speciale
 • Organizatorii nu sunt responsabili pentru niciun fel de obiect pierdut in interiorul Sălii Polivalente. În cazul unor pierderi sau posibile furturi, vă rugam sa vă adresaţi organelor de Poliţie.
 • Vă rugăm să predaţi obiectele găsite la Recepţia Sălii Polivalente. Obiectele pierdute şi găsite de organizatori vor putea fi ridicate din acelaşi loc.
 • Vă rugăm să aruncaţi deşeurile numai în locurile special amenajate în acest scop.
 • Persoanele cu probleme medicale, femeile însărcinate şi copiii sunt avertizaţi că la concert se vor folosi stroboscoape, efecte speciale, cât şi un număr ridicat de decibeli, factori ce pot fi nocivi sănătăţii.
 • În incinta Sălii Polivalente va fi amplasată o ambulanţă SMURD cu personal specializat
 • Pentru orice problemă adresaţi-vă voluntarilor pe care îi veţi putea identifica după ecusoane, respectiv agenţilor
 • VIP Guard responsabili cu paza şi ordinea.
 • La finalul concertului nu va avea loc o sesiune de fotografii cu artistul, care nu va acorda nici autografe.
 
Mai puteţi citi:
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările