Târg apicol internaţional la Expo Transilvania, în primul weekend din Mărţişor

Târg
apicol internaţional la Expo Transilvania, în primul weekend din Mărţişor

Clujenii vor putea să-şi cumpere miere de la un târg de profil care va avea loc în acest weekend la Expo Transilvania  FOTO: Adevărul

„Viitor Sănătos Grup“ şi Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Cluj-Napoca organizează„Târgul pentru un Viitor Sănătos”, în zilele de 2 şi 3 martie, la Expo Transilvania.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vizitatorii vor putea găsi o varietate de produse apicole de calitate, diferite sortimente de miere (polifloră, tei, salcâm, mana, afine, mure, zmeură, coriandru), dar şi alte produse apicole precum: lăptişor de matcă, propolis, pastura, polen (mono şi poliflor), anunţă organizatorii.
Nu vor lipsi nici produsele bio, uleiurile naturale, fructele uscate, siropurile de plante şi de fructe sau produsele cosmetice.

La târg sunt asteptaţi să participe peste 80 de expozanţi, producători din domeniul apicol din România, Ungaria, Serbia şi Slovacia.

Sâmbătă, 2 martie, şi duminică, 3 martie, târgul va fi deschis între orele 8.00 şi 17.00, iar duminică va avea loc şi o secţiune de comunicări pe teme apicole şi fonduri europene.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: