Studenţii de la USAMV Cluj-Napoca au obţinut 18 premii la Agronomiada 2018, de la Iaşi

Studenţii de la USAMV Cluj-Napoca au obţinut 18 premii la Agronomiada 2018, de la Iaşi

Delegaţia studenţilor clujeni de la USAMV. Foto: USAMV

La ediţia din 2018 a Agronomiadei, a 24-a, care a avut loc la Iaşi, între 9-12 mai, studenţii Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca (USAMV) au obţinut 18 premii. Agronomiada a reunit sute de studenţi de la USAMV Cluj-Napoca, USAMV Bucureşti, USAMV Iaşi, USAMVBT Timişoara, Universitatea din Craiova şi Universitatea Agrară de Stat a Moldovei.

Studenţii de la USAMV Cluj-Napoca au fost premiaţi la discipline profesionale şi la una sportivă, după cum urmează: trei premii I (la Disciplina Botanică, la Fitotehnie şi la Biochimie alimentară), şapte premii II (două la Teledetecţie şi GIS, la Fitotehnie, la Design peisager, la Anatomie patologică, la Semiologie şi la Microbiologie aplicată), precum şi opt premii III (la Agrotehnică, la Entomologie, la Pomicultură, la Managementul proiectelor, două la Biochimie alimentară, plus la Managementul resurselor umane în alimentaţie publică şi agroturism, respectiv la disciplina sportivă fotbal băieţi). 
 
De asemenea, în cadrul Agronomiadei, studenţii clujeni au obţinut şi opt menţiuni. „Ne-am bucurat şi de această dată să participăm la Agronomiadă, unde USAMV Cluj-Napoca a avut 100 de reprezentanţi. Ne-am pregătit pentru disciplinele profesionale, dar şi pentru cele sportive, şi am venit acasă cu 18 premii. Au fost câteva zile foarte frumoase, petrecute alături de sute de studenţi de la celelalte cinci universităţi şi aşteptăm cu încredere ediţia din 2019”, a declarat Mădălin Grigore, prefectul studenţilor de la USAMV Cluj-Napoca. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: