Sfaturi pentru ţăranii care vor să acceseze bani europeni. Autorităţile au început o campanie de informare pe sate

Sfaturi pentru ţăranii care vor să acceseze bani
europeni. Autorităţile au început o campanie de informare pe sate

Autorităţile locale care se ocupă de agricultură şi dezvoltare rurală au început pe 15 martie o campanie de informare a sătenilor despre fondurile europene pe care le-ar putea accesa. Campania se termină în septembrie FOTO: Florina Pop

O amplă campanie de informare a ţăranilor despre fondurile europene care pot accesate a început în toată ţara de la mijlocul lunii martie. Iniţiativa este a Agenţiei de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit şi a Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie în Agricultură.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Campania „PNDR vine în satul tău” este finanţată prin măsura 511.a (asistenţă tehnică) a Programului Naţional de Dezvoltare Rurală 2007 – 2013. Campania are în vedere acordarea informaţiilor specifice derulării fondurilor europene acordate prin PNDR.
În acelaşi timp, se urmăreşte crearea unui climat de încredere, prin prezentarea unor proiecte de succes, astfel încât să se asigure un impact pozitiv al receptării informaţiilor. Scopul final este creşterea indicelui de absorbţie corectă a fondurilor nerambursabile acordate prin PNDR“, spun organizatorii campaniei.

Proiectul presupune derularea în peste 3200 de localităţi din întreaga ţară a celei mai ample campanii de informare a fermierilor, a investitorilor şi a autorităţilor locale care pot beneficia de fondurile europene acordate pentru dezvoltarea rurală.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: