Revolta unui cunoscut om de afaceri. „Ăştia se ceartă. Eu fac încă un drum horror, cu maşina, de la Iaşi la Cluj, 8 ore. Pericol de moarte constant”

Revolta unui cunoscut om de afaceri. „Ăştia se ceartă. Eu fac încă un drum horror, cu maşina, de la Iaşi la Cluj, 8 ore. Pericol de moarte constant”

Ştefan Mandachi este unul din milioanele de şoferi nemulţumiţi de starea drumurilor din România

Omul de afaceri Ştefan Mandachi spune că în timp ce politicienii se ceartă pentru putere, românul de rând se confrunte cu aceleaşi eterne probleme. Printre acestea se numără lipsa unei autostrăzi care să lege Moldova de Transilvania şi de celelalte provincii istorice.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cunoscut în România după ce le-a bătut obrazul politicienilor şi a făcut simbolic un metru de autostradă, Ştefan Mandachi continuă să fie dezamăgit de felul în care stau lucrurile în România. Moldova a rămas la fel de izolată indiferent de culoarea guvernelor şi a coaliţilor care s-au succedat în ultimii 30 de ani, iar niciunul dintre politicieni nu pare deranjat de aceastp situaţie. 

Ştefan Mandachi şi-a spus oful pe Facebook, amintind că drumul dintre Cluj şi Iaşi durează nu mai puţin de opt ore cu maşina, lucru de neconceput într-o ţară membră UE şi în 2021. Iar condiţiile de trafic sunt, spune el, înfiorătoare şi există oricând riscul unor accidente cu victime. Asta în timp ce politicienii se dau în spectacol şi se încaieră pentru putere, fără să le pese de problemele reale ale românilor.

„„Ăştia se ceartă. Eu fac încă un drum, cu maşina, de la Iaşi la Cluj (capitala Moldovei – capitala Ardealului). 8 ore. OPT ore în Europa anului 2021. Drumuri horror.

Pericol de moarte constant, chiar dacă eşti la volanul unui Hummer. Poţi ajunge în sicriu complet nevinovat, în orice secundă. Stres. Nervi. Frustrare de şofer. Frustrare de cetăţean. Frustrare de român.
 
ZERO KILOMETRI DE AUTOSTRADĂ PE ACEASTĂ RUTĂ, mii de tiruri, mii de autoturisme din sens opus, o bandă pe sens, 3 accidente, zeci de căi ferate.
 
Şi #ăştiaseceartă…. Bine că românaşii înghit. Mult. Treaba lor.
 
Drumuri bune!”, a scris Mandachi pe Facebook.
 
 
Vă mai recomandăm şi:
 
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările