O firmă de avocatură din Cluj-Napoca, în prestigiosul clasament Legal 500

O firmă de avocatură din Cluj-Napoca, în prestigiosul clasament Legal 500

„Legal 500” este un top internaţional care cuprinde cele mai valoroase case de avocatură.

O casă de avocatură din Cluj-Napoca este listată în clasamentul „Legal 500”, care reuneşte cele mai bune firme de specialitate din lume.

Ştiri pe aceeaşi temă

A apărut ediţia 2021 a clasamentului Legal 500 al firmelor de avocatură. De 33 de ani, Legal 500 analizează anual performanţele a peste 2700 de firme de avocatură, din mai mult de 80 de jurisdicţii din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa (EMEA), folosind un sistem de evaluare bazat pe merit, şi realizează un ghid fără caracter publicitar, pentru a oferi o imagine globală asupra pieţei de servicii juridice. 

Alături de cel realizat de Chambers and Partners, clasamentul făcut de Legal 500 este cel mai cunoscut de acest tip din lume. În top figurează o serie de firme reputate din Bucureşti, ca Ţuca, Zbârcea & Asociaţii, NNDKP, Clifford Chance Badea, Muşat & Asociaţii, DLA Piper Dinu. 
În afara firmelor din Bucureşti, o casă de avocatură din Cluj-Napoca este listată pentru al cincilea an la rând în Legal 500, arătând că avocatura de business de anvergură nu este apanajul caselor de avocatură din Capitală.
 Laurenţiu, Laurenţiu & Asociaţii este singura firmă de avocatură din provincie care figurează în prestigiosul clasament, unde este descrisă ca „având o reputaţie excelentă” şi fiind „top choice” într-o serie de domenii de expertiză pentru companiile din Transilvania. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările