Moment de tandreţe în trafic: O şoferiţă îndrăgostită a sărutat un motociclist. „Jur că îmi iau şi eu motor” VIDEO

Moment de tandreţe în trafic: O şoferiţă îndrăgostită a sărutat un motociclist. „Jur că îmi iau şi eu motor” VIDEO

Gestul tandru care a devenit viral pe internet. FOTO Captură video

Un moment cum mai rar se vede pe şosele a fost filmat de un clujean, la un semafor din oraş. O şoferiţă aproape a ieşit prin geamul maşinii ca să sărute un motociclist. „Jur că îmi iau şi eu motor”, a glumit autorul filmării.

Ştiri pe aceeaşi temă

Scena a fost surprinsă la un semafor, lângă Regionala CFR din Cluj şi a fost apoi postată pe pagina de Facebook Şoferi de Week-end Cluj. În imagini se vede cum un motociclist se strecoară în faţă, lângă o maşină, iar apoi pare că bate în geam, în dreptul şoferului. În acel moment, autorul filmării se aştepta un scandal, însă lucrurile au stat cu totul altfel. O tânără şi-a scos capul prin geam şi s-a întins spre motociclist, iar acesta spre ea, iar cei doi s-au sărutat.

Clipul postat pe Facebook a devenit în scurt timp viral, iar comentariile nu au întârziat să apară. În timp ce unii au apreciat momentul, alţii i-au criticat pe cei doi îndrăgostiţi, însă nu au lipsit nici ironiile. 

„La ce aglomeraţie e, aveau timp să facă şi un copil”, a comentat cineva. „Am urmărit cu deosebită atenţie clipul până la final, emoţionant de-a dreptul. Sincer după cum ai pus muzica aşteptam să se mai întâmple ceva, să apară dansatori, să plouă cu petale, ceva acolo”.

Vă mai recomandăm şi:

 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările