Mesajul judecătorului Danileţ pentru participanţii la Electric Castle: „Distracţie maximă şi ... să nu ne vedem! Sunt de serviciu la arestări“

Mesajul judecătorului Danileţ pentru participanţii la Electric Castle: „Distracţie maximă şi ... să nu ne vedem! Sunt de serviciu la arestări“

Judecătorul Cristian Danileţ. FOTO: Adevărul

Judecătorul clujean Cristian Danileţ a transmis un mesaj pe Facebook tinerilor din toată ţara care participă zilele acestea la Electric Castle. Magistratul a susţinut că încă avem sunt de soluţionat la Tribunalul Cluj cazuri cu spectatori de anul trecut de la Eelectric Castle, care au fost prinşi având asupra lor substanţe interzise.

Ştiri pe aceeaşi temă

„E o saptămână importantă: sunt de „serviciu la arestări”, adică soluţionez propunerile de luare a măsurilor preventive pentru omor, corupţie, deţinere şi tragic de droguri, trafic persoane. Ah, da, şi începe un important festival de muzică la Cluj. Păi, eu vă urez distracţie maximă şi...să nu ne vedem!
PS. Încă avem de soluţionat la Tribunalul Cluj cazuri cu spectatori de anul trecut de la E.C. care au fost prinşi având asupra lor substanţe interzise. Pe toţi care ajung în faţa mea îi întreb dacă le-a plăcut festivalul şi dacă mai merg şi altădată. 
#iloveruleoflaw, #sayNOtodrugs”, a postat judecătorul Cristian Danileţ pe Facebook. 
 
 
Citeşte şi
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: