VIDEO Mesaj anti-PSD la Untold. Mii de tineri au scandat „M... PSD” pe Cluj Arena

Mesaj anti PSD la Untold. Mii de tineri au scandat „M... PSD” pe Cluj Arena

Mii de participanţi la Untold au scandat, joi noaptea, controversatul mesaj anti PSD: "M... PSD" la finalul ceremoniei de deschidere a festivalului.

La finalul spectaculoasei ceremonii de deschidere a festivalului, mii de persoane aflate pe stadionul Cluj Arena au scandat: „M... PSD” câteva secunde.

 

Mesaj din tramvai pentru PSD

Nu a fost singurul moment al primei zile de Untold „dedicat” partidului de guvernâmânt. Un moment similar s-a petrecut la petrecerea în tramvai organizată pe strada Splaiul Independenţei. Astfel, deoarece circulaţia tramvaielor este sistată pe perioada festivalului, în zona din faţa Cluj Arena a fost adus un tramvai care a fost transformat într-un mic club. 

Artificii spectaculoase 

În jurul orei 22.30 pe scena principală de pe Cluj Arena a avut loc ceremonia de deschidere, un spectacol impresionant de lasere şi focuri de artificii, precedat de un clip proiectat pe ecranele scenei principale despre tema Untold 2018, Wolf Spirit. „Welcome to the world capital of night and magic”, a început al patrulea capitol al „poveştii Untold”. 
 
 
Scena principală a fost de asemenea adaptată temei „Wolf spirit”. Astfel, cei 3.000 de metri pătraţi de decor includ şi doi lupi uriaşi „în 3 D”.
În plus, aceasta este de două ori mai mare decât cea de anul trecut, având o bază de 80 de metri şi 31 de metri înălţime. 
 
 
 
Citeşte şi
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările