Managerul Spitalului Judeţean din Cluj, infectat cu COVID-19

Managerul Spitalului Judeţean din Cluj, infectat cu COVID-19

Petru Şuşca, managerul Spitalului Judeţean din Cluj. FOTO: Arhivă personală

Petru Şuşca, managerul Spitalului Judeţean din Cluj, este infectat cu coronavirus. Acesta ar fi asimptomatic, conform unor surse din interiorul instituţiei. Deputatul Emanuel Ungureanu îl acuză că nu a purtat mască de protecţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Emanuel Ungureanu, deputat USR şi vicepreşedintele Comisiei de Sănătate din Camera Deputaţilor, îl acuză, într-o postare pe Facebook, că „Nu purta mască şi directorul medical Adela Golea nu i-a atras atenţia, nu a avut curajul. De la cine s-a infectat şi pe cine a infectat Şuşca nu se ştie pentru că DSP Cluj nu a făcut anchetă epidemiologică. De la cine s-a infectat şi pe cine a infectat Şuşca nu se ştie pentru că DSP Cluj nu a făcut anchetă epidemiologică, deoarece este condus de acelaşi Moisescu care a acoperit afacerile murdare ale lui Lucan, care, apropo, bravo DIICOT şi DNA, traficantul de organe e liber şi bogat...”.
Ungureanu a mai susţinut: „Îi dorim sănătate domnului Şuşca pentru că are de dat explicaţii în mai multe dosare penale şi în 17 decembrie îi mai pregătesc o surpriză, tot la DNA.Ar fi păcat să îl prindă puşcăria slăbit.”
 
 
 
Ungureanu îl acuză de incompetenţă pe directorul DSP, Mihai Moisescu: „Moisescu a stat 8 luni cu mâinile în pantaloni şi s-a luptat să îşi asigure sprijin politic de la PNL, nu s-a pregătit de valul 2 de pandemie. Un focar de Covid-19 este şi la Clinica Chirurgie 1, mai mulţi medici primari şi rezidenţi sunt în izolare. Despre focarul de la Spitalul Judeţean Cluj din zona administrativă am vorbit tot eu, prefectul şi DSP l-au ascuns, consecinţa, s-a răspândit covidul ca focul în mirişte... După ce am dezvăluit neglijenţa au fost luate măsuri, de frică, prea târziu.
Spitalul Municipal Clujana s-a infectat înainte să aibă pacienţi...management de partid ciumat galben.”
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările