VIDEO Loreen despre Cezar Ouatu: “L-am susţinut la Eurovision. E foarte special. Se vede că ştie ce face”

VIDEO Loreen despre Cezar Ouatu: “L-am susţinut la Eurovision. E foarte special. Se vede că ştie ce face”

Loreen a susţinut o conferinţă de presă la Primăria Cluj-Napoca. FOTO: Remus Florescu

Artista suedeză, care va susţine în seara aceasta un concert în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca, a declarat că l-a susţinut pe concurentul României la Eurovision pentru că pe lângă faptul că ştie să cânte, Cezar face lucrurile în felul său, “la fel ca şi mine”.

La conferinţa de presă dinaintea concertului Loreen a fost întrebată dacă l-a susţinut pe românul Cezar Ouatu, la Eurovision. „L-am susţinut pe Ouatu pentru că iubesc opera. Se vede când un cânterăţ ştie ce face. Cezar e un artist special. Nu numai că ştie să cânte, dar la fel ca şi mine, face lucrurile în felul său. Atunci când faci lucrurile în felul tău sunt oameni din mulţime care au diferite opinii. Îl respect foarte mult. Mă bucur că l-am cunoscut”, a susţinut artista.  
 

Nu e de acord cu declaraţiile lui Ouatu

Cezar Ouatu a declarat presei din România că dacă ar fi reprezentat Italia, ar fi câştigat Eurovisionul. Întrebată cum comentează declaraţiile acestea, Loreen a susţinut: “Nu cred că ţara din care provine artistul contează, singurul lucru care conteă pentru mine e spectacolul şi artistul care îl susţine. Este până la urmă o competiţie de muzică”.

 
Concert de 50 de minute
 
Concertul lui Loreen va dura 50 de minute, iar în deschiderea lui vor cânta Les Elephants Bizzares şi Grimus. Va începe la ora 22.00 şi va primi pentru prestaţia sa 37.000 de euro.
Lorine Zeineb Nora Talhaoui s-a născut în 16 octombrie 1983 la Stockholm şi a devenit cunoscută publicului suedez după ce a participat la ediţia din 2004 a concursului ”Idol”.  Loreen a reprezentat Suedia la concursul Eurovision din 2012, care a avut loc la Baku în Azerbaidjan, şi a câştigat cu piesa „Euphoria“.
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: