Fotografii cu păsări de pe trei continente, expuse la USAMV

Fotografii cu păsări de pe trei continente, expuse la USAMV

Expoziţia reuneşte fotografii cu păsări de pe trei continente.

O expoziţie ilustrând specii de păsări din trei continente este expusă până în 31 decembrie în holul Institutului pentru Ştiinţele Vieţii al Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV). Expoziţia de fotografie îi aparţine dr. Andrei Mihalca şi este intitulată „Aves".

Ştiri pe aceeaşi temă

Cele 37 de fotografii au fost realizate în perioada 2006 - 2011, în Kenya, Uganda, Argentina şi România. Toate prezintă păsări în diferite ipostaze, în mediul lor natural. Majoritatea fotografiilor sunt color.

Şef lucrări dr. Andrei Daniel Mihalca (33 de ani) este medic veterinar şi cadru didactic la USAMV Cluj. „Fotografia e un hobby. Am avut şi alte expoziţii atât în cadrul USAMV, cât şi la Iulius Mall - despre triburi africane, despre copiii din Kenya şi Uganda şi cu peisaje africane", spune Andrei Mihalca.

Din 2007, Andrei Mihalca este colaborator al National Geographic Romania (consultant ştiinţific pe probleme de biologie, dar şi autor).

Intrarea este liberă, zilnic, între orele 8.00 - 16.00.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările