Dragnea vrea şefia PSD: „Acest partid nu va rămâne la mâna niciunui combinator“

Dragnea vrea şefia PSD: „Acest partid nu va rămâne la mâna niciunui combinator“

LIviu Dragnea a asistat, alături de Vasile Dâncu, la o slujbă în Catedrala Martorilor şi Mărturisitorilo Secolului XX din Cluj. FOTO: Remus Florescu

Liviu Dragnea, vicepremier şi ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, a declarat astăzi, la Cluj, că se gândeşte să candideze la preşedinţia PSD. El a susţinut că vrea să dea un semnal ferm că „acest partid nu va rămâne la mâna niciunui combinator”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Liviu Dragnea a susţinut că se gândeşte să candideze la preşedinţia PSD, însă acum prioritatea lui este Campania electorală. “Mă intereseză ca membrii PSD din toată ţara să rămână conectaţi pentru că obiectivul nostru este campania  electorală şi câştigarea alegerilor. Am vrut să dau un semnal ferm celor peste 500.000 de membri implicaţo în campania electorală că acest partid nu va rămâne la mâna niciunui combinator şi vor avea un lucru de spus la alegerea viitorului preşedinte. După alegeri, se va organiza un congres pentru alegerea noului preşedinte”, a susţinut Dragnea.
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: