Doi iranieni care au încercat să intre în ţară folosind paşapoarte israeliene, prinşi pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca

Doi iranieni care au încercat să intre în ţară folosind paşapoarte israeliene, prinşi pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca

Imagine din interiorul Aeroportului Internaţional Avram Iancu  FOTO: Adevărul

Doi iranieni care au încercat să intre în ţară folosind paşapoarte israeliene, ei ajungând în România cu o cursă de la Istanbul, au fost prinşi de poliţiştii de frontieră pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca.

Poliţiştii de frontieră de pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca au depistat doi bărbaţi, care au încercat să intre în ilegal în România, din direcţia Istanbul, folosind paşapoarte israeliene falsificate.

Potrivit Poliţiei de Frontieră, luni, pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca s-au prezentat doi bărbaţi pentru a intra în ţară, care s-au legitimat cu paşapoarte israeliene. Ei veniseră cu o cursă de la Istanbul.

Poliţiştii de frontieră au avut suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor de călătorie israeliene, iar în urma verificărilor suplimentare au stabilit că acestea erau falsificate prin înlocuirea fotografiilor.

Cei doi bărbăţi au declarat că sunt cetăţeni iranieni şi, pentru că nu îndeplineau condiţiile legale, poliţiştii de frontieră nu le-au permis intrarea în ţară, fiind trimişi înapoi la Istanbul.

Compania aeriană a fost amendată cu 16.000 de lei, în conformitate cu prevederile OUG 194/2002 privind regimul străinilor în România.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările