Clujenii s-au înghesuit să deguste bunătăţile de la Festivalul Culinar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cele şapte zile de Festival Culinar din cadrul Zilelor Municipiului de la Restaurantul Memo 10, Primăria a încasat suma de 47.000 lei. În fiecare zi, în medie, restaurantul a avut 450 de clienţi. Costul mediu pe care aceştia l-au achitat pentru meniurile de la restaurantul primăriei a fost de circa 14,9 lei de persoană.

În ziua destinată bucătăriei ungureşti - 27 mai - cel mai bine vândut produs a fost plăcinta Hortobagyi (plăcinta cu piept de pui). În ziua dedicată Indiei, cel mai căutat preparat a fost Tikka Masala (pui în sos tomat, orez şi sofran). În 30 mai, la Ziua Coreeană, recordul de vânzări a fost bătut de bibimbap (orez, legume şi carne de vita), iar în 31 mai, la Ziua Japoniei, s-a vândut foarte bine meniul sushi (orez, peste, legume). 1 iunie a fost Ziua Italiei, iar clujenii au preferat să deguste Lasagna (paste, carne şi şuncă), în 2 iunie la Ziua Olandei, recordul fiind deţinut de chiftelele cu ceapă. Ultima zi, Ziua Franţei, a fost de departe ziua boeuf bourguignon-ului (tocăniţa de văcuţă), dar şi supa de ceapă a fost la mare căutare.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite