Cluj: VIDEO FOTO Parov Stelar a "înnebunit" peste 3.000 de clujeni

Cluj: VIDEO FOTO Parov Stelar a

Cluj: VIDEO FOTO Parov Stelar a "înnebunit" peste 3.000 de clujeni

Show-ul făcut azi-noapte de austrieci i-a făcut pe împătimiţii muzicii electronice să uite că au aşteptat chiar şi o oră să intre în food-court-ul de la Polus Center.


Clujenii au dansat până spre dimineaţă pe ritmurile celor de la Parov Stelar Band. Organizatorii au susţinut că au apărut probleme din cauza locului de desfăşurare a evenimentului.

VEZI AICI O GALERIE FOTO DE LA CONCERTUL PAROV STELAR

Parov Stelar a reuşit să strângă, azi-noapte, peste 3.000 de persoane la concertul susţinut la Cluj-Napoca. O noapte incendiară, în care împătimiţii muzicii electronice au dansat până la cinci dimineaţa. Concertul a fost o experienţă nouă atât pentru cei care au venit la recital, cât şi pentru organizatori, prinşi pe picior greşit de marea de oameni ce a aşteptat  minute în şir la rând în faţa intrării din food-court-ul de la Polus Center.

Singura cale de acces pusă la dispoziţie a făcut ca sute de clujeni să aştepte în frig chiar şi o oră, până să ajungă înăuntru. Câţiva dintre ei au fost chiar pe punctul de a renunţa la biletele deja cumpărate. La ora 1.30, încă mai era lume la intrare, în timp ce înăuntru răsunau başii celor de la Şuie Paparude, ce a precedat recitalul austriecilor de la Parov Stelar.

Probleme organizatorice

Mulţi dintre cei care au aşteptat afară au huiduit proasta organizare, la fel ca la stadion. „Cred că problema a pornit de la faptul că fiecare bilet a trebuit scanat, ceea ce dura destul de mult”, a fost de părere Sorana Bucşa, una dintre persoanele din public.

Organizatorii au recunoscut că au existat unele deficienţe legate de accesul la concert, însă au fost puse pe seama locului de desfăşurare a evenimentului. „Locaţia mallului este limitată, dacă ne gândim că la ora 22.00 se poate închide. La 22.10, lumea încă îşi comanda mâncare în food-court. Asta a întârziat cu cel puţin o jumătate de oră momentul în care s-a făcut accesul”, a arătat Alina Vlaic, PR al evenimentului „Electro night all night”. Mallul a fost cea mai bună variantă de alegere a desfăşurării concertului celor de la Parov Stelar. „Ultima dată când a venit în Cluj, a adunat peste 1.000 de persoane într-un club, şi peste 2.000 de persoane la Peninsula. Aveam nevoie de un loc în care să încapă peste 3.000 de oameni”, completează Alina Vlaic.

Muzică de calitate

Vocile cârcotaşe ce se legau ba de lipsa scrumierelor, ba de modalitatea de plată a băuturilor cu jetoane, ba de sonorizarea proastă, s-au stins timid încă din momentul în care Şuie Paparude a urcat pe scenă. Aproape o oră mai târziu, Parov Stelar şi a  lor „Chambermaid Swing” a încins, pe acorduri de trompetă, tălpile dansatorilor,.  Publicul de toate vârtstele, de la puştani de 16 ani la cupluri de peste 40 de ani, au avut, azi- noapte, un numitor comun – muzica şi dansul. Aseară au mai fost invitaţi Şuie Paparude, L’Orchestre de Roche şi DJ Mike Rigler.

După Parov Stelar vine Buena Vista Social Club

Un alt eveniment sub egida Diesel Club se va desfăşura weekendul următor. De data aceasta este vorba de un concert Buena Vista Social Club, duminică, 4 octombrie, începând cu ora 19.00, la Sala Spoturilor din Cluj-Napoca. În deschidere va cânta Mandinga.

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ


Twitter RSSYahoo! MessengerE-mailUrmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS sau contactează-ne prin e-mail ori Yahoo! Messenger folosind butoanele din stânga

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: