Cluj: Ultimele zile de circ la Iulius Mall (ştiri şi recomandări de weekend)

Cluj: Ultimele zile de circ la Iulius Mall (ştiri şi recomandări de weekend)

Cluj: Ultimele zile de circ la Iulius Mall (ştiri şi recomandări de weekend)

Clujenii pot să-şi petreacă timpul liber în acest weekend urmărind ultimele spectacole susţinute de Circul Europa la Iulius Mall sau participând la vernisajul unei ample expoziţii de caricaturi.


Ultimele zile de circ
Ponei, tigri, lei, lame, dar şi spectacole de acrobaţie pot fi văzute, zilnic, de la ora 19.00 la Circul Europa, până duminică, amplasat în parcarea exterioară de la Iulius Mall. Preţul unui bilet este de 25 lei, respectiv 30 de lei, pentru biletele la lojă.

Vernisaj de caricaturi
Expoziţia de caricatură ,,Polonia versus Crihană’’ va fi vernisată duminică, de la ora 18.00, la Muzeul de Artă. Vor expune caricaturistul Florian-Doru Crihană, patru artişti polonezi laureaţi ai prestigiosului Festival Internaţional de Caricatură „Satyrykon” şi doi artişti din Republica Moldova.

Rona Hartner, în show ţigănesc
Clujenii o vor putea asculta live pe cunoscuta actriţă şi cântăreaţă de etnie rromă Rona Hartner. Concertul artistei va avea loc în Fashion Club, sâmbătă, 22 august, de la ora 22.00. Rona Hartner va susţine un spectacol live în care va interpreta piese „gipsy”, jazz şi manouche.

Pro-Pain îşi întâlneşte fanii
Clujenii care vor să-i întâlnească la o sesiune de fotografii şi autografe pe rockerii americani de la Pro-Pain o pot face dacă îşi achiziţionează un bilet până duminică, la concertul muzicienilor care va avea loc la data de 8 septembrie, în Irish & Music Pub.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: