Trupa Voltaj, în concert pe malul Borcei, la Zilele oraşului. Ce alte surprize pregătesc autorităţile locale

Trupa Voltaj, în concert pe malul Borcei, la Zilele oraşului. Ce alte surprize pregătesc autorităţile locale

Voltaj vine la Călăraşi FOTO Facebook

Concert Voltaj, spectacol cu fachiri şi efecte speciale cu foc, teatru stradal, dar şi muzică populară şi clasică sunt doar câteva dintre suprizele pregătite pentru călărăşeni la sărbătorirea a 422 de ani de atestare documentară a Călăraşiului.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Timp de două zile, pe 23 şi 24 septembrie, oraşul devine o imensă scenă: parada motocicliştilor, defilarea ansamblurilor artistice de cântec şi dans popular, jocuri şi concursuri pentur copii, târg de meşteri populari din toată ţara, dar şi meciuri demonstrative de box sunt incluse în programul manifestărilor.

Deschiderea oficială a Zilelor Municipiului Călăraşi-ediţia 2017 va avea loc în foaierul Casei de cultură Barbu Ştirbei, sâmbătă, 23 septembrie, la ora 10.00. În foaier va fi prezentată o galerie a primarilor post-decembrişti ai municipiului Călăraşi, Ana Maria Ilie urmând a încânta auditoriul cu o interpretare la pianină. În sala de spectacole, evenimentul va continua cu proiecţia filmului câştigător al concursului ”Călăraşi/Acasă”, conferirea de titluri de cetăţean de onoare, precum şi a unor diplome de onoare tuturor primarilor în funcţie din judeţul Călăraşi şi foştilor primari şi viceprimari ai municipiului Călăraşi aflaţi în viaţă.

Deschiderea oficială va fi încheiată cu un concert de muzică clasică oferit de DUO STOICA. Răzvan şi Andreea Stoica, fraţi şi muzicieni, împart aceeaşi pasiune. Răzvan va oferi un moment emoţionant pe acordurile uneia dintre cele mai celebre viori din lume, vioara STRADIVARIUS, acompaniat de sora lui, Andreea, la pian.

Programul zilei de sâmbătă, 23 septembrie, va fi completat cu :

Orele 11.00-11.45-pe traseul Orizont-platoul din faţa Casei de cultură, parada ansamblurilor artistice ale delegaţiilor străine invitate de Primăria Municipiului Călăraşi şi a participanţilor la Concursul naţional de cântec popular ”La fântâna dorului” (organizat, în cadrul Zilelor Municipiului Călăraşi, de către Palatul Copiilor)

Ora 11.00-Deschiderea târgului de meşteri populari din ţară şi din judeţ, pe platoul din faţa BCR

Ora 14.00-Nunta de Aur-ediţia 2017, la Salon Hestia

Orele 17.30-18.00-pe scena din faţa Prefecturii, spectacol oferit de ansamblurile invitate din oraşele înfrăţite cu municipiul Călăraşi

Orele 18.00-20.30 – pe scena din faţa Prefecturii, spectacol oferit de participanţii la concursul naţional ”La fântâna dorului”

Orele 20.30-21.30-concert muzică populară Petrică Mâţu Stoian

Duminică, ziua sportului

Ziua de duminică, 24 septembrie, va debuta la ora 10.00, pe platoul din faţa Prefecturii, unde, timp de o oră, vor avea loc un concurs de table, dar şi jocuri şi concursuri  distractive pentru copii. În acelaşi interval orar, pe treptele Centrului cultural Barbu Ştirbei, vor avea loc meciuri demonstrative oferite de secţia de box a CSM Călăraşi, dar şi o demonstraţie de culturism oferită de Clubul sportiv Fortus Călăraşi.

Programul zilei de duminică, 24 septembrie, este completat de:

Orele 10.00-10.30: Meci de fotbal pe stadionul Navrom între două echipe formate din foşti fotbalişti călărăşeni

Orele 12.00-13.00: Premierea, pe scena din faţa Prefecturii, a elevilor, profesorilor, sportivilor şi antrenorilor cu rezultate deosebite

Orele 12.30-13.00: Binecunoscuta paradă a motocicliştilor pe un traseu din municipiul Călăraşi ce va avea punct final kilometrul 0

Orele 18.00-20.00: Gala concursului naţional de cântec popular ”La fântâna dorului”, pe scena din faţa prefecturii

Orele 20.00-21.00- Momente artistice oferite de tinerele talente călărăşene şi de formaţia de estradă din Călăraşi, pe scena din faţa Prefecturii

Orele 21.00-22.00- Concert  Voltaj

Orele 22.00-22.30 – Încheierea evenimentului printr-un spectacol cu fachiri şi efecte speciale cu foc, pe treptele Centrului cultural judeţean.

Tot în cadrul evenimentului Zilele Municipiului Călăraşi, este inclusă şi sărbătorirea Zilei Persoanelor Vârstnice, în data de 25 septembrie.  Pe parcursul celor două zile, în oraş îşi va face apariţia o trupă de teatru stradal, care va oferi reprezentaţii în mai multe zone.

Vă recomandăm şi:

Petrecere câmpenească de ziua fermierului, la Vâlcelele. Maria Ciobanu şi Ionuţ Dolănescu încing atmosfera

Petreceri 100% româneşti cu veşminte de închiriat. Echipa care a pus pe picioare afacerea costumelor populare autentice

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările