Trafic îngreunat.Un transport agabaritic de 50 de metri ajunge la Olteniţa, pe DN 4

Trafic îngreunat.Un transport agabaritic de 50 de metri ajunge la Olteniţa, pe DN 4

Transportul va îngreuna traficul FOTO Adevărul

Un transport agabaritic având o lungime de peste 50 de metri se va pune în mişcare luni, 13 iunie, începând cu ora 12.00. Utilajul va ajunge în portul Olteniţa.

Ştiri pe aceeaşi temă


Convoiul se va pun eîn mişcare luni, 13 iunie, începând cu ora 12.00, pe ruta Buzău - DN2B - Spătaru – DN2 - DN Centura Bucureşti - DN4 - Olteniţa. Întrucât autovehiculul de transport are lungimea de 50,53 metri, în unele zone nu va putea fi depăşit, iar autovehiculele care circulă din sens opus vor fi oprite până la trecerea convoiului. "Transportul se va desfăşura etapizat, cu întreruperea temporară şi locală a circulaţiei rutiere. Le recomandăm conducătorilor auto să respecte indicaţiile echipajelor de poliţie care vor însoţi transportul agabaritic", a anunţat Centrul Infotrafic din cadrul IGPR.

Vă recomandăm şi:

Un transport agabaritic va traversa Babadagul

Atenţie, şoferi! Două transporturi agabaritice străbat jumătatea de sud a României: pleacă azi din Caransebeş şi ajung luni în Călăraşi

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările