Sute de jandarmi, mobilizaţi pentru a asigura ordinea publică la manifestări sportive în weekend

Sute de jandarmi, mobilizaţi pentru a asigura ordinea publică la manifestări sportive în weekend

Manifestările sportive din weekend, supravegheate de jandarmi FOTO IJJ Călăraşi

În perioada 22-24 august, efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Călăraşi, în cooperare cu Poliţia şi ISU, vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţă a persoanelor care vor participa la o serie de competiţii sportive organizate în municipiul Călăraşi şi în judeţ.

 
Astfel, forţele de ordine vor fi prezente la turneul ”Cupa Dunării” la handbal masculin, eveniment ce se va desfăşura la Sala Polivalentă ”Ion Neagu” din Călăraşi, între 22-24 august şi la care participă echipele de handbal AHC Dunărea Călăraşi, Steaua Bucureşti, CSM Bucureşti şi CSM Vaslui.
 
Ordinea şi liniştea publică vor fi asigurate şi la meciul de fotbal dintre echipele ACS Înainte Modelu şi Axiopolis Sport Cernavoda, contând pentru etapa I a Ligii a 3-a de fotbal, care va avea loc pe stadionul comunal din localitatea Modelu, vineri, 23 august, începând cu ora 18.00.
 
Meciul de fotbal disputat între ACS Mostiştea Ulmu şi CS Afumaţi, contând pentru etapa I a Ligii a 3-a de fotbal, care va avea loc pe stadionul comunal din localitatea Ulmu, sâmbătă, 24 august, începând cu ora 18.00 va fi supravegheat de jandarmi.
 
Jandarmii vor fi prezenţi în zona imediată şi apropiată locurilor de desfăşurare a competiţiilor sportive, unde vor acţiona pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică, pentru preîntâmpinarea apariţiei unor evenimente sau incidente nedorite şi pentru protecţia persoanelor care participă la aceste manifestări, fiind pregătiţi să răspundă solicitărilor cetăţenilor fie prin contact direct, fie prin apelarea serviciului unic de urgenţă ”112”. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: