Suspect de trafic şi act sexual cu o minoră, arestat. Cum a racolat-o şi la ce chinuri a supus-o

Suspect de trafic şi act sexual cu o minoră, arestat. Cum a racolat-o şi la ce chinuri a supus-o

Fata a fost recolată şi obligată să se prostitueze FOTO Adevărul

Un tânăr în vârstă de 19 ani a fost arestat după ce s-a stabilit că a întreţinut relaţii sexuale cu o minoră. Mai mult decât atât, suspectul a racolat-o pe fată cu intenţia de a o obliga să se prostitueze. A ameninţat-o, a lovit-o şi a forţat-o să întreţină relaţii sexuale contracost.

Ieri, 26 aprilie, poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Călăraşi, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - B.T. Călăraşi, au efectuat o percheziţie domiciliară, în judeţul Călăraşi, la un tânăr bănuit de trafic de minori şi act sexual cu un minor.
 
Din cercetări a reieşit că, în vara anului 2020, bărbatul, de 19 ani, ar fi recrutat o minoră, prin metoda „loverboy”, în scopul exploatării acesteia, prin practicarea prostituţiei.
 
Conform procurorilor DIICOT, s-a stabilit că la jumătatea lunii mai 2020, inculpatul a recrutat o minoră, prin metoda “loverboy”, în scopul exploatării acesteia prin determinarea la practicarea prostituţiei. Prin utilizarea de promisiuni, dar şi prin ameninţări şi agresiuni fizice, suspectul a determinat-o pe minoră să întreţină relaţii sexuale contracost cu mai multe persoane. Totodată, în perioada mai-iulie 2020, inculpatul a întreţinut la rândul său relaţii sexuale cu persoana vătămată minoră.
 
La data de 26 aprilie 2021, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Călăraşi împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul SCCO Călăraşi au efectuat o percheziţie domiciliară, în urma căreia a fost pus în aplicare un mandat de aducere. În cursul zilei de astăzi, Tribunalul Călăraşi a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul jandarmilor din cadrul IJJ Călăraşi.
 
Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al  Direcţiei Operaţiuni Speciale. La activităţi au participat şi jandarmi ai I.J.J. Călăraşi.
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările