Rezultate Titularizare 2019. Ce note au obţinut profesorii la examenul pe post

Rezultate Titularizare 2019. Ce note au obţinut profesorii la examenul pe post

Au fost afişate rezultatele examenului de Titularizare FOTO Adevărul

Ministerul Educaţiei a publicat astăzi pe edu.ro rezultatele de la proba scrisă de la titularizare. Cei 23.572 de candidaţi care s-au prezentat la examen au aflat ce note au obţinut. În judeţul Călăraşi, 349 de dascăli s-au înscrie la examen.

 
Profesorii care doresc să se angajeze pe o perioadă nederminată într-o şcoală au aflat astăzi rezultatele la proba scrisă, pe site-ul titularizare. edu.ro. La nivel naţional sunt disponibile 4.319 posturi didactice/catedre vacante pentru angajare pe perioadă nedeterminată. Dintre acestea, 3.091 de posturi didactice/catedre vacante sunt în mediul urban şi 1.228 în mediul rural.
 
Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 7 atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă în profilul postului. Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 5 atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială în profilul postului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: