Restricţie de trafic pe A2 din cauza denivelărilor în asfalt. Unde se lucrează

Restricţie de trafic pe A2 din cauza denivelărilor în asfalt. Unde se lucrează

Lucrări pe A2 FOTO Facebook/CNAIR

Din cauza denivelărilor pe anumite porţiuni din Autostrada Soarelui, în vederea remedierii acestora, în regim de urgenţă, CNAIR a instituit azi, 28 iulie, până la ora 17.00, restricţii de circulaţie pe sectorul cuprins între km 69+400 şi km 70+700 (sensul Bucureşti-Constanţa).

Ştiri pe aceeaşi temă

Circulaţia se desfăşoară pe banda 2.  Lucrările de reparaţii se execută pe calea 1 (calea de rulare către Constanţa). 
Pentru instituirea restricţiilor de circulaţie, în conformitate cu prevederile legislative în vigoare, a fost obţinut avizul Politiei Rutiere. Denivelările au apărut din cauza temperaturilor ridicate şi a traficului greu de pe banda 1.
 
"Rugăm conducătorii auto să respecte restricţiile instituite şi semnalizarea rutieră temporară. Mulţumim participanţilor la trafic pentru înţelegere!
 
Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301 şi pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar şi pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/, https://www.facebook.com/DRDPCT/ şi de TWITTER, @CNADNR", au transmis reprezentanţii DRDP Constanţa.
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările