Rechizite, măşti şi dezinfectanţi pentru 70 de copii sărmani din Bărăgan

Rechizite, măşti şi dezinfectanţi pentru 70 de copii sărmani din Bărăgan

Rechizite, măşti şi dezinfectanţi pentru 70 de copii fără posibilităţi din judeţul Călăraşi FOTO Crucea Roşie

Compania Sanofi Romania, prin divizia Consumer Healthcare, va dona ghiozdane echipate cu rechizite, măşti şi dezinfectanţi către 70 de copii din judeţul Călăraşi, care provin din familii cu posibilităţi materiale reduse. Ghiozdanele vor fi distribuite cu sprijinul voluntarilor Filialei Călăraşi a Crucii Roşii Române.

Ştiri pe aceeaşi temă

Iniţiativa Sanofi Romania este o continuare a campaniei umanitare „Toţi pentru sănătate, sănătate pentru toţi”, desfăşurată în perioada februarie – mai 2020, în 20 de oraşe din România. Peste 5.000 de produse dedicate îngrijirii sănătăţii au fost colectate de la populaţie în cele peste 50 de farmacii partenere, cu ajutorul a aproximativ 200 de voluntari din Crucea Roşie Română şi Sanofi Romania. Produsele colectate au ajuns la 36 de unităţi beneficiare: asociaţii pentru copii defavorizaţi, cămine pentru persoane vârstnice şi centre de îngrijiri paliative.
 
Suplimentar, Sanofi Romania a făcut o donaţie financiară de 200.000 de lei către Crucea Roşie Română pentru proiecte dedicate îngrijirii sănătăţii.
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările