Punctele Enel, închise pe 15 august. Cum poţi plăti factura

Punctele Enel, închise pe 15 august. Cum poţi plăti factura

Punctele Enel au liber de Sf. Maria FOTO Adevărul

Punctele Enel din judeţele Călăraşi, Constanţa, Tulcea şi Ialomiţa vor fi închise luni şi marţi, 14 şi 15 august 2017. În celelalte zile, punctele Enel vor funcţiona după programul obişnuit, de luni până vineri, de la ora 8.00 la ora 16.00.

Ştiri pe aceeaşi temă


Clienţii pot găsi informaţii privind evidenţa facturilor de energie electrică, calculator tarifar, soldul şi plăţile efectuate, precum şi înregistrarea indexului fie prin intermediul aplicaţiei pentru telefonul mobil MyEnel App – ce poate fi descărcată gratuit de pe App Store sau Google Play, fie accesând pagina www.enel.ro, secţiunea MyEnel. Pentru transmiterea indexului, se poate apela gratuit InfoEnel la numărul de telefon 0800 07 08 09, pentru serviciul de telecitire.

De asemenea, în secţiunea http://www.enel.ro/ro/clienti.html sunt disponibile ofertele comerciale pentru clienţii business şi rezidenţiali, clienţii având posibilitatea de a transmite solicitări de încheiere a unui contract de furnizare de energie electrică sau de gaze naturale.

În plus, clienţii Enel Energie care doresc să îşi achite factura de energie electrică în această perioadă pot utiliza modalităţile alternative de plată, precum: numerar prin intermediul reţelelor partenere, ATM-uri (bancomate), debit direct, internet sau virament bancar. Mai multe detalii despre partenerii bancari şi comerciali se regăsesc pe factura de energie eletrică, precum şi în secţiunea http://www.enel.ro/ro/servicii-clienti-enel-energie.html.
“Precizăm că în perioada în care nu este prevăzut program cu publicul, nu se vor face preavizări sau deconectări de la reţeaua de energie electric”, a anunţat campania.

Punte între wekend

Deoarece Adormirea Maicii Domnului va pica anul acesta într-o zi de marţi, Guvernul a decis recent să dea liber bugetarilor în ziua de luni, 14 august, de dinaintea sărbătorii legale. Astfel, se creează o punte între weekend şi Sfânta Maria pentru salariaţii de la stat.
Pentru a recupera ziua de 14 august, angajatorii vor avea la dispoziţie atât variantele folosite în sistemul bugetar, cât şi o a treia variantă. Mai exact, se va putea opta pentru recuperarea liberului într-o zi de sâmbătă (pe 19 august, de exemplu) sau prin prelungirea programului zilnic de lucru (de exemplu, se poate lucra zilnic o oră în plus între 16 şi 25 august).

Vă recomandăm şi:

Guvern: Bugetarii, mini-vacanţă de cinci zile libere de 1 decembrie

Punctele Enel, închise până pe 5 decembrie. Cum pot plăti clienţii factura 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările