Psihiatru, atac dur la Vasile Dâncu: N-ai decât să te scarpini în fund. Dar nu da şi la altul!

Psihiatru, atac dur la Vasile Dâncu: N-ai decât să te scarpini în fund. Dar nu da şi la altul!

Gabriel Diaconu, medic psihiatru FOTO Facebook/G.D.

Un cunoscut psihiatru din România lansează un atac dur la adresa lui Vasile Dâncu, despre care spune că îl ştia om serios. După declaraţia sa privind obligativitatea vaccinării ca un preambul al controlului maselor, Gabriel Diaconu îi transmite că a pierdut un bun moment să tacă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Iată ce mesaj a postat medicul pe pagina sa de socializare după ce Vasile Dâncu, conform stiripesurse.ro, a lansat teoria vaccinului ca instrument de control a societăţilor:
 
Îl ştiam pe Vasile Dâncu om serios. Dar, după ce am citit declaraţia sa privind obligativitatea vaccinării ca un (parafrazez) preambul al controlului maselor, doar două concluzii posibile se pot desprinde:1. A făcut-o din pură demagogie, în care caz e dezamăgitor de la un om de talia lui. 
2. A făcut-o din credinţă, în care caz e şi mai dezamăgitor de la un om de talia lui.
Mi-am adus aminte de un detaliu din copilăria mea: nu te lăsau cu unghiile netăiate la şcoală. Şi când erau epidemii de păduchi, la fel, erai controlat la rădăcina firului de păr. Noima sanitară a vremii era simplă: dacă vrei limbrici sau oxiuri e treaba ta, n-ai decât să te scarpini şi tu, şi neamul tău, în fund. Dar nu da şi la altul. 
 
Dreptul la boală, la marasm şi la mizerie nu e o expresie a libertăţii. E izvor de prostie omenească, împotriva bunului simţ şi minimei igiene. 
 
Păstrând linia declaraţiilor lui Vasile Dâncu nu ar mai trebui să tratăm apa din baltă înainte să o bem, tot ce înseamnă evaluarea calităţii alimentelor ar trebui să dispară pentru că “titlul de obligativitate” e un mod de control al maselor. Să trăieşti adevăratul capitalism, deci, rămâne doar aceluia care îşi ia mâncarea, sănătatea, direct din glie şi răzor.
 
Am publicat nu o singură dată în Sinteza, revista coordonată de Vasile Dâncu. Îi respect opinia, mintea şi experienţa. Deci, din respect, găsesc că a pierdut un bun moment să tacă într-un subiect în care deja suferim la mâna tuturor smintiţilor şi dezinformării.
 
 Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările