Program extins la ghişee, pentru firme la înmatricularea unei maşini

Program extins la ghişee, pentru firme la înmatricularea unei maşini

Program extins la ghişee pentru înscrierea unei maşini în circulaţie FOTO Adevărul

Programul de lucru pentru persoane juridice al Serviciului Public Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor din Călăraşi a fost extins, iar depunerea dosarelor se poate face la ghişeu şi fără o programare online prealabilă.

Instituţia Prefectului – judeţul Călăraşi informează că pentru eficientizarea activităţii Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor al judeţului Călăraşi, la ghişee, pentru persoanele juridice, începând cu 26 ianuarie. 

Programul va fi în zilele de luni, marţi, miercuri şi joi în intervalul orar 12.30 - 14.30, iar activitatea de depunere a dosarelor se efectuează şi fără o programare on-line prealabilă. 
 
Instituţia precizează că se va ţine cont în continuare de respectarea timpilor de efectuare a acestor operaţiuni şi în limita de timp prevăzută programului de lucru cu publicul.
 
Eliberarea documentelor, respectiv a plăcilor cu numere de înmatriculare, a cărtii de identitate a vehiculului şi a dovezii înlocuitoare a certificatului de inmatriculare se realizează în conformitate cu prevederile art. 12 din ordinul M.A.I. nr. 1501/2006  într-un termen de maximum 20 de zile.
 
Vă recomandăm să citiţi şi:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările