Pompieri din Călăraşi şi Ialomiţa, trimişi la incendiul de la spitalul din Constanţa

Pompieri din Călăraşi şi Ialomiţa, trimişi la incendiul de la spitalul din Constanţa

Echipaje de pompieri din Călăraşi şi Ialomiţa, trimise la Constanţa FOTO Adevărul

Echipaje de la ISU Călăraşi şi ISU Ialomiţa au fost trimise vineri la Constanţa pentru a ajuta la stingerea incendiului care a izbucnit la Secţia ATI a Spitalului de Boli Infecţioase.

Ştiri pe aceeaşi temă

"În sprijinul forţelor de intervenţie de la faţa locului vor fi trimise de la ISU Călăraşi - 7 ambulanţe SMURD şi o autospecială pentru transport victime multiple, iar de la ISU Ialomiţa se deplasează o ambulanţă SMURD şi o autospecială pentru transport victime multiple", a informat Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă.
 
Vineri dimineaţa a izbucnit un incendiu la Secţia ATI a Spitalului de Boli Infecţioase din Constanţa, autorităţile activând Planul roşu de intervenţie. Conform IGSU, incendiul se manifestă cu flacără deschisă şi degajări mari de fum. La faţa locului acţionează peste 40 de autovehicule de intervenţie din Constanţa, Ialomiţa şi Călăraşi, a precizat prefectul de Constanţa Silviu Coşa.
 
De asemenea, ISU Galaţi a trimis în sprijin o autospecială pentru transport victime multiple. Până la această oră, autorităţile au confirmat decesul a 9 persoane.
 
Vă mai recomandăm şi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările