Poliţia, cu ochii pe zonele aglomerate. Au fost aplicate amenzi de 200.000 de lei

Poliţia, cu ochii pe zonele aglomerate. Au fost aplicate amenzi de 200.000 de lei

Poliţia a verificat şi centrele comerciale FOTO IPJ Călăraşi

Aproximativ 100 de poliţişti au acţionat ieri, la nivelul judeţului Călăraşi pentru verificarea respectării măsurilor care se aplică pe durata stării de alertă

Poliţiştii au fost prezenţi în zone aglomerate, centre comerciale, pieţe, terase, târguri, zone de agrement. Totodată au efectuat verificări şi în trafic, fiind vizat transportul local, naţional şi internaţional de persoane.
Astfel, în data de 04 august au fost verificate 70 de societăţi comerciale şi s-a intervenit la 68 de evenimente, dintre care 66 au fost sesizate prin 112.
 
Ca urmare a activităţilor, au fost constatate 16 infracţiuni, iar pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 132 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 200.000 de lei. Poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, au fost reţinute 8 permise de conducere şi retrase 3 certificate de înmatriculare.
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: