Peste o sută de persoane, urmărite penal în dosare cu fraude economice

Peste o sută de persoane, urmărite penal în dosare cu fraude economice

Sute de persoane, anchetate în ultima săptămână în dosare cu fraude economice FOTO Adevărul

În ultima săptămână, poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice din cadrul Poliţiei Române au efectuat 15 percheziţii şi au instituit măsuri asigurătorii de peste 3.400.000 de lei.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
În perioada 11 – 17 ianuarie, sub coordonarea Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, poliţiştii au efectuat 15 percheziţii domiciliare şi au pus în aplicare 20 de mandate de aducere, în cadrul unor dosare penale ce vizează infracţiuni economice. 
 
În cauzele penale instrumentate, faţă de 144 de persoane a fost dispusă începerea urmăririi penale, iar faţă de 4 au fost dispuse măsuri preventive (o persoană reţinută, iar faţă de 3 persoane s-a dispus control judiciar).
 
Pentru recuperarea prejudiciului cauzat, au fost aplicate măsuri asigurătorii în valoare de peste 3.400.000 de lei, dintre care aproape 1.600.000 de lei în numerar sau în cont bancar. Au fost indisponibilizate bunuri în valoare totală de peste 1.400.000 de lei. Totodată, au fost ridicate, în vederea confiscării, 60.000 de ţigarete şi aproape 200 de litri de alcool.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: