Peste 600 de locuri au rămas libere pentru a doua etapă privind înscrierea copiilor în clasa pregătitoare

Peste 600 de locuri au rămas libere pentru a doua etapă privind înscrierea copiilor în clasa pregătitoare

A doua etapă pentru înscrierea copiilor în clasa pregătitoare se încheie luni, 8 aprilie FOTO Adevărul

Pentru a doua etapă de înscriere a copiilor în clasa pregătitoare, în judeţul Călăraşi au rămas libere 669 de locuri din 2.607 disponibile. A doua etapă rezervată completării/depunerii/validării cererilor – tip de înscriere în învăţământul primar pentru anul şcolar 2019-2020 a început marţi, 2 aprilie, şi se adresează copiilor care nu au fost înscrişi/nu au participat în prima etapă.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Înscrierea se face pe locurile disponibile, prin completarea/depunerea/validarea unor noi cereri. Acestea pot fi completate, online sau la secretariatul unităţii de învăţământ în care se doreşte înscrierea copilului, până în data de 8 aprilie, înclusiv. Cererile – tip completate online trebuie validate ulterior, în unitatea de învăţământ aleasă pentru înscriere, în prezenţa părintelui şi (cel puţin) a unui membru al comisiei, între orele 08.00 – 18.00, zilnic, de luni până vineri. 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: