Peste 4.000 de elevi, afectaţi de suspendarea cursurilor. Grădiniţa nr.4 din Olteniţa rămâne închisă

Peste 4.000 de elevi, afectaţi de suspendarea cursurilor. Grădiniţa nr.4 din Olteniţa rămâne închisă

Preşcolarii au fost trimişi acasă FOTO Adevărul

Suspendarea parţială sau integrală a cursurilor în mai multe unităţi de învăţământ din ţară din cauza gripei afectează, în prezent, 4.048 de elevi, informează joi Ministerul Educaţiei. În judeţul Călăraşi, grădiniţa nr. 4 din Olteniţa a trimis copiii acasă din cauza mai multor cazuri de îmbolnăvire.

Conform sursei citate, această cifră nu reprezintă numărul copiilor bolnavi. Măsura de suspendare a cursurilor a fost luată în localităţi din 9 judeţe şi municipiul Bucureşti.
 
Astfel, în judeţul Argeş o unitate de învăţământ este închisă integral; în Bucureşti sunt 50 de unităţi şcolare închise parţial; în Călăraşi - una închisă parţial; în judeţul Cluj - 2 unităţi de învăţământ închise parţial; în judeţul Giurgiu - una închisă parţial; în judeţul Iaşi - o unitate de învăţământ închisă integral; în Ilfov - una închisă parţial; în Olt - o unitate închisă parţial; în judeţul Suceava - o unitate şcolară închisă parţial, iar în judeţul Tulcea - una închisă integral. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: