Licitaţie pentru blocul cu locuinţe de serviciu, un proiect în valoare de 1,5 milioane de euro

Licitaţie pentru blocul cu locuinţe de serviciu, un proiect în valoare de 1,5 milioane de euro

Proiectul "Construire locuinţe de serviciu se află, la această oră, în licitaţie după ce săptămâna trecută a fost semnată finanţarea obiectivului, a anunţat Consiliul Judeţeam Călăraşi.

 
Astfel, pe Bd. Nicolae Titulescu se vor construi 30 de unităţi locative (garsoniere şi apartamente), prin Agenţia Naţională de Locuinţe, pentru medici şi specialişti din diferite domenii de activitate. Valoarea investiţiei este de 1,5 milioane euro. Pe fundaţia unei construcţii abandonate de mai bine de 20 de ani se vor înălţa apartamente de serviciu pentru medici, profesori şi jandarmi.
 
Consiliul Judeţean Călăraşi a depus în 2017 o solicitare de finanţare către Agenţia Naţională pentru Locuinţe (ANL), pentru a construi un bloc de apartamente pe str. Nicolae Titulescu, pe fundaţia unei clădiri care a rămas de izbelişte. Proiectul depus la ANL precizează că blocul, cu 3 scări de bloc, fiecare pentru o anumită categorie profesională. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: