Jandarmii, cu ochii pe bacalaureat. Militarii asigură ordinea publică la centrele de examen din judeţ

Jandarmii, cu ochii pe bacalaureat. Militarii asigură ordinea publică la centrele de examen din judeţ

Jandarmii călărăşeni, mobilizaţi să asigure ordinea publică la examenul de bacalaureat FOTO Adevărul

Jandarmii călărăşeni acţionează pentru desfăşurarea în condiţii de siguranţă a examenului de Bacalaureat 2016. În perioada 13 iunie – 08 iulie, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Călăraşi va acţiona pentru desfăşurarea în condiţii de siguranţă a examenului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe timpul desfăşurării primei sesiuni a examenului de Bacalaureat, jandarmii călărăşeni vor lua măsurile specifice, în cooperare cu structurile de poliţie competente teritorial, pentru asigurarea măsurilor de ordine şi siguranţă publică în zona unităţilor de învăţământ unde se organizează  centre în care se susţin probe în cadrul acestor examene, precum şi pe timpul transportului în siguranţă a lucrărilor, de la centrele de examen la centrele zonale de evaluare.

La nivelul judeţului Călăraşi, jandarmii vor asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică la 7 unităţi de învăţământ, din municipiile Călăraşi, Olteniţa şi din oraşul Lehliu Gară, unde se vor desfăşura competenţele lingvistice şi digitale din cadrul examenului de bacalaureat şi unde se vor constitui centre de examen.  
 

Vă recomandăm şi:

Bacalaureat 2016. 1.500 de elevi s-au înscris pentru a susţine examenul

Bacalaureat 2016, o poveste de succes. Adevărul şi SIVECO lansează un proiect educaţional performant dedicat pregătirii pentru examenul de BAC

Începe BAC-ul. Din promoţia 2016 peste 1.000 de absolvenţi din Olt nu s-au înscris să susţină examenul

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările