IPJ Călăraşi face angajări. Câte posturi sunt scoase la concurs

IPJ Călăraşi face angajări. Câte posturi sunt scoase la concurs

IPJ Călăraşi caută agenţi şi ofiţeri de Poliţie FOTO Adevărul

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Călăraşi scoate la concurs 30 de posturi de agenţi şi ofiţeri de poliţie, prin încadrare directă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Înscrierile se fac online, la adresa de e-mail resurseumane@cl.politiaromana.ro. Sunt scoase la concurs, prin încadrare directă 16 posturi de ofiţeri de poliţie şi 14 de posturi de agenţi de poliţie. Înscrierile se fac on-line, în perioada 23 septembrie – 5 octombrie, inclusiv în zilele nelucrătoare. Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior nemaiputând fi depuse documente.

Informaţii complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condiţiile de participare, documentele necesare şi modalităţile de desfăşurare a concursurilor se regăsesc pe site-ul oficial al I.P.J. Călăraşi, secţiunea Carieră – Posturi scoase la concurs: https://cl.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs . 

În perioada 21 - 29 octombrie se va desfăşura proba eliminatorie de evaluare a performanţei fizice, respectiv proba practică, în funcţie de posturile pe care candidează, dacă este prevăzută o astfel de probă. La data de 6 noiembrie va fi desfăşurată proba scrisă, de tip test grilă.
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările